Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Μακαρονοσαλάτα!



Διαίτης

½ κιλό μακαρόνια τριβελάκι
300 γρ κοτόπουλο ψητό ή βραστό σε κύβους
150 γρ φέτα σε κύβους
100 γρ κασέρι τριμμένο
Κίτρινη και πράσινη πιπεριά σε μικρά κυβάκια
Ντοματίνια
2κ,σ καλαμπόκι
1 κ,σ σέλινο ψιλοκομμένο
2 κ,σ μαιδανό ψιλοκομμένο

Για το ντρέσινγκ

2 κ,σ μαγιονέζα
3 κ,σ γιαούρτι
1κ,σ κέτσαπ
1κ,σ μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά, με 1 κουταλιά αλάτι.

Ετοιμάζουμε  όλα τα παραπάνω υλικά. σε ένα μεγάλο μπόλ.

 ¨Οταν βράσουν τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε, και όπως είναι ζεστά, χωρίς να τα ξεπλύνουμε, τα ανακατεύουμε, και ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ,  χτυπώντας όλα τα υλικά στο μούλτι, το ανακατεύουμε και αυτό, και βάζουμε αλάτι, και πιπέρι,  αν χρειαστεί.



Καλή σας όρεξη!




1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ