Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μπισκότα Αμυγδάλου


Υλικά
500 γρ αλεύρι
150 γρ ζάχαρη
200 γρ αμύγδαλα τριμμένα
400 γρ βούτυρο βιτάμ κρύο
1 βανίλια
Για επικάλυψη΄
άχνη ζάχαρη
1 βανίλια


Εκτέλεση: Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα.


Πλάθουμε μισοφέγγαρα ή σε ότι σχήμα μας αρέσει.



Ψήνουμε στους 170ο C βαθμούς για 10 με 15 λεπτά.
Τα κυλάμε σε αχνή ζάχαρη που έχουμε βάλει 1 βανίλια, όσο είναι ζεστά.


Καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ