Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

maffins


Μάφην με μήλο

250 γρ αλεύρι
2 ½ κγλ μπέκιν
½ κγλ σόδα
1 κγλ κανέλα
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό
250 γρ κρέμα γάλακτος
80 γρ ηλιέλαιο
170 γρ ζάχαρη
1 βανίλια
40 γρ τριμμένα αμύγδαλα ή καρύδια
1 μεγάλο μήλο χοντροτριμμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ, εκτός από το μήλο, και τα αμύγδαλα, και τα χτυπάμε 2 λεπτά.


Ανακατεύουμε  τα μήλα, με τα αμύγδαλα στο χυλό, και γεμίζουμε τις χάρτινες θήκες για μάφην, με ένα κουτάλι.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 30 λεπτά, στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις.

Τα αφήνουμε 15 λεπτά να κρυώσουν, και τα ξεφορμάρουμε από το ταψί, τα πασπαλίζουμε με άχνη.
Καλή επιτυχία !!!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ