Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

maffins


Muffins  με κεράσια κομπόστα

Υλικά
Όλα  τα μετράμε με φλιτζάνια
2 φλιτζάνια αλεύρι
¾ φλιτζανιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι γάλα ή γιαούρτι
¾ φλιτζανιού ηλιέλαιο
1 αυγό
1 κ,σ.μπέκιν
2 κ.σ κακάο
1 πρέζα αλάτι
1 φλιτζάνι κεράσια κομπόστα στραγγισμένα

Εκτέλεση
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα υγρά υλικά με τη ζάχαρη, με ένα αυγοδάρτη, προσθέτουμε και το αλεύρι αφού το ανακατέψουμε με το κακάο, το αλάτι, και το μπέκιν.

Ανακατεύουμε και τα κεράσια, και γεμίζουμε χάρτινα φορμάκια.

Ψήνουμε 20 λεπτά στους 160 βαθμούς στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ