Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ice-cream sandwich με γκοφρέτα





Υλικά για το παγωτό

1 φυτική σαντιγί Μόρφατ
1 ζαχαρούχο γάλα
1/2 φλιτζάνι γάλα φρέσκο
3 κ.σ μερέντα
2 κ.σ  ψιλοκομμένο σύκο γλυκό ή περγαμόντο
½ φλιτζάνι φουντούκια χοντροκομμένα
1 1/2 πακέτο γκοφρέτες λεπτές με γέμιση σοκολάτας
Μπορούμε να το κάνουμε με ότι γεύσεις  μας αρέσει.

Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την σαντιγί, το γάλα, τη μερέντα και το ζαχαρούχο, τα χτυπάμε περίπου-10 λεπτά μέχρι να πήξει και να γίνει αφράτη η κρέμα, ανακατεύουμε το σύκο και τους ξυρούς καρπούς.



Σε ένα τάπερ αραδιάζουμε τις γκοφρέτες τοποθετούμε την κρέμα, και τη σκεπάζουμε πάλι με μία σειρά γκοφρέτες, το βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες να παγώσει.



Το κόβουμε με τη φορά της γκοφρέτας και έχουμε ένα υπέροχο παγωτό  χωρίς  πολύ κόπο
Το συντηρούμαι στην κατάψυξη.


Καλή όρεξη!!!








7 σχόλια:

  1. Χρονια πολλά αγαπημένη μου Χρύσα! Μα τι εύκολο και υπέροχο που ειναι αυτο το γλυκό! Ειμαι σίγουρη ότι ειδικά τα παιδιά θα τρελαθούν!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Ερη μου εύχομαι να περάσατε καλά!πολλά φιλάκια!!!
    πραγματικά ειναι φανταστικό παγωτάκι, εσύ μπορεις να κάνεις θαυματα με τη διακόσμηση, θα ξετρελάνεις το γιόκα σου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλάαααααααααααα...καλά εντάξει το γλυκάκι απλά τέλειο!!!δροσερό δροσερό!!!τέλειο....φιλιααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά Χρύσα μου!!!!!!!!!! Το γλυκό φανταστικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πολλά γλυκά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!!Εύχομαι να περάσατε καλά!!!Το γλυκό σου είναι υπέροχο ιδίως η πρώτη & η τελευταία φωτογραφία με τις φράουλες απο πάνω είναι καταπληκτικές!!!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια σας πολλά κοριτσάκια μου!!! πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι φανταστικό, μπράβο κυρία Χρύσα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ